Simpel en Stijlvol

Voor nieuwe als gebruikte kantoor meubelen
Ons assortiment
Goede garantie
Stoffering op maat
Levering in 24 uur
Gratis bezorging in Arnhem
Montage op locatie

Heeft u behoefte aan een gedegen Ahrend bureaustoel? Dan bent u bij Kantoormeubilair Arnhem aan het juiste adres. In onze collectie tweedehands meubelen treft u diverse bureaustoelen van het kwalitatieve merk Ahrend aan. Twijfelt u over het feit dat deze stoelen te vinden zijn tussen onze gebruikte meubelen? Dat is nergens voor nodig. De kwaliteit van een bureaustoel van dit bewezen en bekende merk is dusdanig hoogstaand, dat de stoelen nog in prima staat zijn. Alleen voor een zeer aantrekkelijke, lagere prijs dan eerst! Bent u benieuwd naar ons aanbod in bureaustoelen? Maak dan snel een afspraak of lees verder. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een Ahrend bureaustoel.

Verschillende modellen van Ahrend bureaustoel voordelig verkrijgbaar

Bij Kantoormeubilair Arnhem vindt u twee soorten modellen bureaustoelen van het merk Ahrend. Wij verkopen model 220 en 240 (Centennial). Model 220 kunt u aanschaffen in de aantrekkelijke kleuren rood, zwart en (gedecoreerd) blauw. Deze passen in vrijwel elke kantoorinrichting. De 240 is verkrijgbaar in de trendy kleur rood. Vanwege de hoge, strakke rugleuning oogt deze bureaustoel net wat luxer. Wij begrijpen het heel goed dat u bewust op zoek bent naar een stoel van het merk Ahrend. Dit koninklijke bedrijf staat bekend als toonaangevende internationale projectinrichter. Het levert eigentijdse en duurzame office lifestyles. Bij elk ontwerp van een meubelstuk staat het welzijn en de productiviteit van de gebruiker centraal. Als u dus op zoek bent naar een ergonomische stoel, dan zit u bij Ahrend helemaal goed. Omdat bovenstaande stoelen te vinden zijn in ons tweedehands assortiment, kunt u ze voor veel minder dan de retailprijs aanschaffen. Maak een afspraak met ons om de stoelen te proefzitten.

Onze merken naast Ahrend

Wij vinden het erg verstandig dat u op zoek bent naar een bureaustoel van dit mooie merk. Maar mochten de stoelen u nou toch niet volledig bevallen, dan betekent dat niet dat u niet kunt slagen bij ons. Wij verkopen namelijk ook nog vele stoelen van andere kwalitatieve merken. Bijvoorbeeld:

  • BMX (AXIA)
  • Comforto
  • Drabert
  • Grahl
  • Kinnarps

Bij ons vindt u geheid uw ideale bureaustoel

Wilt u graag een gedegen, kwalitatieve doch betaalbare bureaustoel aanschaffen? Dan is de kans dat u bij Kantoormeubilair Arnhem slaagt erg groot. Of dat nou met een nieuwe of tweedehands stoel is. Geïnteresseerd? Kom dan bij ons langs. U kunt een afspraak met ons maken via telefoonnummer 026-3835642. Of stuur een e-mail naar info@kmarnhem.nl. Dan vertellen wij u graag meer over de Ahrend bureaustoel.

Contactgegevens

Doctor C. Lelyweg 2A
6827 BH Arnhem
info@kmarnhem.nl
026 - 383 56 42

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
10:00 - 15:00 uur
Gesloten

Volg ons op

envelope-ohomeclock-ocheck-square-ofacebookcuttruckgoogle-pluslinkedinmobile