Simpel en Stijlvol

Voor nieuwe als gebruikte kantoor meubelen
Ons assortiment
Goede garantie
Stoffering op maat
Levering in 24 uur
Gratis bezorging in Arnhem
Montage op locatie

Ga voor betaalbare kwaliteit

Bent u op zoek naar een gedegen bureaustoel in de aanbieding? Neem dan een kijkje bij Kantoormeubilair Arnhem. Wij verkopen kwalitatieve nieuwe en tweedehands kantoormeubelen. U vindt bij ons een grote collectie aan bureaustoelen. Wellicht staat uw ideale bureaustoel er ook tussen. Nou zijn onze producten sowieso zeer goed betaalbaar. Maar als ze ook nog eens in de aanbieding zijn, betaalt u helemaal weinig. Zoekt u één enkele bureaustoel of mogen wij u helpen bij het samenstellen van uw volledige kantoorinrichting? Zoals een bijpassende tafel en/of kast. Wellicht dat er nog meer interessants naast de bureaustoel in de aanbieding is.

Het voordeel van aanbieding

Niemand betaalt graag teveel voor producten. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom zijn wij in 2016 gestart met Kantoormeubilair Arnhem. Omdat wij zowel nieuwe als gebruikte meubelen verkopen, weten wij iedereen blij te maken met het ideale meubelstuk. Heeft u een bepaalde stijl bureaustoel in gedachten en is de prijs daarvan secundair? Dan nemen wij u graag mee in onze collectie nieuwe kantoormeubelen. Maar wilt u een zeer voordelige bureaustoel? Ook dan slaagt u bij ons. Wij verkopen namelijk tweedehands kantoormeubelen én producten in de aanbieding. Al deze producten zijn kwalitatief hoogstaand en van mooi design. Laat ons u dus desgewenst adviseren. Wij werken niet met standaard offertes, maar bieden maatwerk. Elke ZZP- of MKB-zaak is immers anders. Elke ondernemer ook. Daarom gaan wij graag persoonlijk met u de zoektocht naar het optimale kantoormeubel aan.

Meer nodig naast een bureaustoel?

Heeft u meer nodig naast een stoel? Kijk dan naar de rest in het assortiment van Kantoormeubilair Arnhem:

  • Tafels
  • Kasten
  • Stoelen
  • Garderobes
  • Ladeblokken

Als u bij ons uw ideale kantoormeubelen heeft gekozen, leveren wij deze binnen 24 uur. En wij bieden de laagste prijsgarantie in Arnhem. Ook kunt u ervan op aan dat wij enkel hoogstaande kwaliteit bieden. Ook onze producten in de aanbieding doen niet onder aan gloednieuwe kantoormeubelen. Bent u benieuwd? Maak dan nu direct een afspraak.

Wij helpen u graag aan een bureaustoel uit onze aanbieding

Bent u benieuwd naar ons voordelige aanbod? Neem anders alvast een kijkje op onze website. Hier vindt u naast bureaustoelen ook kasten, tafels en nog veel meer. Heeft u een leuke bureaustoel gevonden? Neem dan contact op met Kantoormeubilair Arnhem via telefoonnummer 026-3835642 of e-mailadres info@kmarnhem.nl. Dan maken wij graag een persoonlijke afspraak met u. Wij hebben ook voor u de ideale bureaustoel in de aanbieding staan.

Contactgegevens

Doctor C. Lelyweg 2A
6827 BH Arnhem
info@kmarnhem.nl
026 - 383 56 42

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
10:00 - 15:00 uur
Gesloten

Volg ons op

envelope-ohomeclock-ocheck-square-ofacebookcuttruckgoogle-pluslinkedinmobile