Simpel en Stijlvol

Voor nieuwe als gebruikte kantoor meubelen
Ons assortiment
Goede garantie
Stoffering op maat
Levering in 24 uur
Gratis bezorging in Arnhem
Montage op locatie

Wist u dat u bij Kantoormeubilair Arnhem terecht kunt voor gebruikte kantoormeubelen van topkwaliteit? Wij verkopen zowel nieuwe als tweedehands kantoormeubelen. Dit om iedereen te kunnen voorzien van een goede en gedegen kantoorinrichting. Ook voor de ondernemer die daar niet de hoofdprijs voor wil betalen. Het aanschaffen van onder andere gebruikte stoelen, tafels en kasten levert u daarmee het beste van twee werelden. U bezit prima kantoormeubilair waar u nog jaren mee vooruit kunt. En u heeft deze voor een mooi, klein prijsje aan weten te schaffen. Dat getuigt van verstandig ondernemerschap! Neem snel een kijkje tussen onze gebruikte kantoormeubelen.

Kantoormeubelen gebruikt, wat bieden wij aan?

Voor een beetje kantoorinrichting is niet heel veel nodig. Denk aan een (gebruikte) stoel, een tafel en een kast. Maar het is wel belangrijk dat deze producten voldoen aan uw wensen. Zo moet een bureaustoel lekker zitten. U moet er uren op kunnen werken zonder last van uw nek of rug te krijgen. Een (gebruikte) vergader- of directiestoel daarentegen moet voldoende ondersteuning bieden, maar mag ook wat luxe uitstralen. Het prettige van onze aanpak is dat wij in onze collectie gebruikte meubelen minstens net zoveel diversiteit aanbieden als bij de nieuwe meubelen. Zo kunt u tussen onze tweedehands kasten kiezen uit een roldeur, schuifdeur of draaideur. En dan bieden wij ook nog overige kantoormeubelen aan, zoals een whiteboard en monitorarm. Kortom, u kunt bij ons uw volledige kantoorinrichting aanschaffen.

Kantoormeubelen gebruikt, maar als nieuw nodig? Koop deze bij ons!

Kantoormeubilair Arnhem bestaat sinds oktober 2016. In deze relatief korte tijd hebben wij al veel B2B-ondernemingen, MKB-bedrijven en ZZP-zaken mogen voorzien van prachtige kantoormeubelen die gebruikt zijn. Wellicht heeft u al wel eens een bezoekje gebracht aan een kantoor dat gedeeltelijk of compleet door ons is ingericht. Hierbij enkele voordelen van onze aanpak:

  • U heeft uw meubelen binnen 24 uur
  • U ontvangt desgewenst persoonlijk advies
  • U geniet van de laagste prijsgarantie in Arnhem
  • U kunt kiezen tussen nieuwe en tweedehands meubelen
  • U kunt bij ons uw complete kantoorinrichting aanschaffen

Bekijk ons aanbod tweedehands kantoormeubelen

Bent u benieuwd naar wat wij verkopen aan tweedehands kantoormeubelen? Bekijk dan alvast ons online assortiment om een indruk te krijgen. Echter, u voelt pas echt hoe u een meubelstuk ervaart als u er op of aan zit. Maak daarom een afspraak. U bereikt Kantoormeubilair Arnhem telefonisch via 026-3835642. Een e-mail mag gezonden worden naar info@kmarnhem.nl. Wij zijn graag uw professionele partner als het gaat om gebruikte kantoormeubelen.

Contactgegevens

Doctor C. Lelyweg 2A
6827 BH Arnhem
info@kmarnhem.nl
026 - 383 56 42

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
10:00 - 15:00 uur
Gesloten

Volg ons op

envelope-ohomeclock-ocheck-square-ofacebookcuttruckgoogle-pluslinkedinmobile