Simpel en Stijlvol

Voor nieuwe als gebruikte kantoor meubelen
Ons assortiment
Goede garantie
Stoffering op maat
Levering in 24 uur
Gratis bezorging in Arnhem
Montage op locatie

Waarom teveel betalen?

Bent u op zoek naar goedkope bureaus? Dat snappen wij heel goed. Daarom verkopen wij, Kantoormeubilair Arnhem, sinds oktober 2016 zowel nieuwe als tweedehands bureautafels. Al onze producten zijn van topkwaliteit. Dus waarom zou u de hoofdprijs betalen? Onze bureaus zijn in maat verstelbaar. Op die manier kan iedereen er aan werken. Op een ergonomisch verantwoorde manier. Onze goedkope bureautafels zijn in diverse varianten verkrijgbaar. Als volledige rechthoekige tafels bijvoorbeeld. Maar ook met een gebogen inkeping erin. Dit kan meer bewegingsruimte en opbergplek opleveren. Bekijk snel ons ruime aanbod in goedkope bureaus.

Maak uw kantoorinrichting compleet met onze goedkope bureaus

Kantoormeubilair Arnhem is graag uw complete partner wat betreft kantoorinrichting. Wij hebben al diverse B2B-ondernemingen, MKB-bedrijven en ZZP’ers geholpen aan een volledig interieur. En dat alles met goedkope meubelen. Goedkoop betekent in ons geval niet dat de kwaliteit minder is dan de nieuwste modellen. Wij verkopen alleen bureaus die voldoen aan de strengste eisen, die in prima staat zijn en die nog jaren meekunnen. Dan kiest u toch ook graag voor de meest goedkope optie? Als u uw bureautafels straks bij ons geselecteerd heeft, dan kunt u vervolgens uw complete kantoorinrichting voltooien. Kies bijvoorbeeld voor mooie bijpassende en ergonomische bureaustoelen. Ook hier hebben wij vele goedkope varianten van. Hetzelfde geldt voor onze kasten en ladeblokken. Zowel tweedehands als nieuw voor een leuk prijsje aan te schaffen. Neem snel een kijkje in ons assortiment en laat u inspireren!

Voorbeelden van onze goedkope bureautafels

Wellicht dat de concepten ‘voordelig’ en ‘betaalbaar’ u nog een beetje abstract klinken. Hoe goedkoop zijn onze bureaus eigenlijk? Wat voor de één goedkoop is, kan voor de ander nog een behoorlijke aderlating zijn. Hierbij daarom enkele voorbeelden, zodat u een impressie krijgt van onze aanbiedingen:

  • Aspa buikbureautfael voor € 175,-
  • Gispen bureautafel voor € 145,-
  • Ahrend 500 tafel voor € 95,-
  • KM bureautafel voor € 85,-
  • Febru tafel voor € 165,-

Behoefte aan meer bureaus?

Wilt u graag meerdere bureaus in dezelfde stijl? Dan bent u bij Kantoormeubilair Arnhem aan het juiste adres. Wij hebben van veel (nieuwe) producten grote hoeveelheden op voorraad staan. Wilt u graag eens bij ons langskomen om te bekijken wat wij zoal aanbieden? Maak dan een afspraak via telefoonnummer 026-3835642. U mag ook contact met ons opnemen via e-mailadres info@kmarnhem.nl. Wij tonen u graag onze collectie van goedkope bureaus!

Contactgegevens

Snelliusweg 40-17
6827 DH Arnhem
info@kmarnhem.nl
026 - 383 56 42

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
10:00 - 15:00 uur
Gesloten

Volg ons op

envelope-ohomeclock-ocheck-square-ofacebookcuttruckgoogle-pluslinkedinmobile