Simpel en Stijlvol

Voor nieuwe als gebruikte kantoor meubelen
Ons assortiment
Goede garantie
Stoffering op maat
Levering in 24 uur
Gratis bezorging in Arnhem
Montage op locatie

Om alles in op te bergen

Bent u op zoek naar een praktische roldeurkast? Zo één waar u werkelijk alles in kwijt kunt? Breng dan een bezoekje aan Kantoormeubilair Arnhem. Wij verkopen nieuwe en tweedehands roldeurkasten. Ook voor u hebben wij een kwalitatieve en betaalbare roldeurkast. Klein of groot. Zwart of grijs. Het kan allemaal. Heeft u uw ideale kast gevonden? Dan staat deze binnen 24 uur bij u op kantoor. Bent u benieuwd naar ons ruime assortiment? Breng dan snel een bezoekje aan Kantoormeubilair Arnhem. Wij helpen u graag aan uw gewenste roldeurkast.

De vele voordelen van een roldeurkast

Naast roldeurkasten kunt u bij ons ook terecht voor schuifdeurkasten en draaideurkasten. Maar graag vertellen wij op deze pagina wat meer over onze roldeurkasten. Een roldeurkast biedt ten eerste enorm veel ruimte. U kunt er werkelijk van alles in kwijt. Dit kan mede omdat u de hoogte van de eventuele planken of frames zelf bepaalt. Maar naast ruimte ín de kast, bieden roldeurkasten ook erg veel ruimte erbuiten. Immers, de deuren rollen weg in de kast. U hoeft dus geen plek over te houden voor openklappende deuren. Een ander groot voordeel is dat roldeurkasten goed betaalbaar zijn. Ze zijn van licht en goedkoop materiaal gemaakt en daardoor (hetzij leeg) eenvoudig te verplaatsen. Tot slot is een roldeurkast een erg veilige optie. Elke kast is namelijk met een sleutel af te sluiten. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over uw documenten. Heeft u al een maat, kleur of indeling in gedachten? Deel uw wensen dan met ons. Nog geen idee? Laat ons u dan vrijblijvend adviseren.

Wat kunt u zoal kwijt in een roldeurkast?

Roldeurkasten zijn voor elk bedrijf ideaal. Daarom hebben wij er ook al vele verkocht. Zowel aan B2B-bedrijven, MKB-ondernemingen en ZZP-zaken. Bent u benieuwd hoe u uw spullen kwijt kunt in zo’n praktische kast? Wellicht kunnen onderstaande voorbeelden u inspireren:

  • Bepaal een logische vakkenindeling
  • Plaats archiefmappen staand op legborden
  • Kies belangrijke informatie uit voor op de uittreklades
  • Hang contractgegevens in alfabetische hangmappenframes
  • Maak voor elke opdracht een specifieke map in het uittrekframe

Wij helpen u graag aan uw roldeurkast

Wilt u een compleet nieuwe kast? Of een tweedehandse, die nog in prima staat is? Maak een afspraak met ons en wij bespreken uw wensen. U bereikt Kantoormeubilair Arnhem via de telefoon en per e-mail. Respectievelijk 026-3835642 en info@kmarnhem.nl. Neem snel contact met ons op. Dan kunt u straks ook al uw documentatie kwijt in een kwalitatieve roldeurkast.

Contactgegevens

Snelliusweg 40-17
6827 DH Arnhem
info@kmarnhem.nl
026 - 383 56 42

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
10:00 - 15:00 uur
Gesloten

Volg ons op

envelope-ohomeclock-ocheck-square-ofacebookcuttruckgoogle-pluslinkedinmobile