Simpel en Stijlvol

Voor nieuwe als gebruikte kantoor meubelen
Ons assortiment
Goede garantie
Stoffering op maat
Levering in 24 uur
Gratis bezorging in Arnhem
Montage op locatie

Nieuw meubilair nodig op kantoor?

Bent u op zoek naar tweedehands kantoormeubilair? Omdat uw kantoor wel een opfrisser mag gebruiken? Of omdat u recent gestart bent met een bedrijf en niet te veel kosten aan meubelen wilt maken? Wat uw reden ook is, het is erg verstandig te kiezen voor tweedehands kantoormeubelen. Deze zijn vaak nog in prima staat. En stukken voordeliger dan de nieuwste modellen. Bij Kantoormeubilair Arnhem kunt u terecht voor zowel nieuwe als gebruikte meubelen. Wij verkopen elk meubelstuk dat een gemiddelde ondernemer goed kan gebruiken. Daarmee vormen wij uw enige en complete partner in kantoorinrichting. U kunt bij ons terecht voor een stoel, tafel, kast, kapstok en ga zo maar door. Naar welk tweedehands kantoormeubilair bent u op zoek?

Tweedehands kantoormeubilair? U ziet het er niet aan af

Kantoormeubilair Arnhem verkoopt sinds oktober 2016 allerhande kantoormeubelen. Wij hebben er bewust voor gekozen naast nieuwe artikelen ook tweedehands meubilair te verkopen. Het is namelijk verbazingwekkend hoeveel mensen afstand van doen van tweedehands meubelen, terwijl deze nog in prima staat zijn. Vaak kiezen ze er ook niet bewust voor. Dan heeft de directie besloten dat het tijd is voor vernieuwing. De welbekende reorganisatie. Dus hup, alle ‘oude’ meubels gaan eruit. En er worden duurdere, nieuwe voor in de plaats gezet. Wat dan weer resulteert in kleinere bonus of een kariger Kerstpakketje.. Waarom niet gewoon kiezen voor tweedehands meubelen? Alle producten die wij verkopen zijn in prima staat. Of ze nou gebruikt zijn of niet. Het scheelt u enorm veel kosten. En u slaat er geen slecht figuur mee. Het is niet te zien dat het om gebruikte meubelen gaat. Bent u al overtuigd?

Extra voordelen naast voordelige tweedehands meubelen

Dat u zo voordelig bij ons kunt slagen voor uw complete kantoorinrichting is natuurlijk hartstikke fijn. Maar dat is nog niet alles. Graag wijzen wij u op nog vijf andere mooie voordelen waar wij om bekend staan. Kantoormeubilair Arnhem:

  • Levert binnen 24 uur
  • Biedt mooie kortingen
  • Levert persoonlijk advies
  • Levert een compleet assortiment
  • Biedt de laagste prijsgarantie in Arnhem

Neem contact op met Kantoormeubilair Arnhem

U weet pas of een meubel aan uw wensen voldoet als u er zelf op heeft gezeten. Of zelf aan heeft gezeten. Of eigenhandig de deuren en lades ervan opengetrokken heeft. Maak daarom een afspraak om ons assortiment te bekijken. U bereikt Kantoormeubilair Arnhem telefonisch via 026-3835642. Mailen kan naar e-mailadres info@kmarnhem.nl. Wij nemen u graag mee in onze collectie tweedehands kantoormeubilair.

Contactgegevens

Doctor C. Lelyweg 2A
6827 BH Arnhem
info@kmarnhem.nl
026 - 383 56 42

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
10:00 - 15:00 uur
Gesloten

Volg ons op

envelope-ohomeclock-ocheck-square-ofacebookcuttruckgoogle-pluslinkedinmobile