Simpel en Stijlvol

Voor nieuwe als gebruikte kantoor meubelen
Ons assortiment
Goede garantie
Stoffering op maat
Levering in 24 uur
Gratis bezorging in Arnhem
Montage op locatie

Voor elke vergadering de juiste tafel

Bent u op zoek naar een vergadertafel? Die plek biedt aan voldoende deelnemers? En die van hoogstaande kwaliteit is? Maar toch ook weer niet teveel hoeft te kosten? Kijk dan eens naar de ruime collectie vergadertafels van Kantoormeubilair Arnhem. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als tweedehands vergadertafels. Wist u al dat er tegenwoordig erg veel mogelijk is? Vroeger was een vergadertafel standaard rechthoekig. En gewoon van metaal met een (nep)houten tafelblad. Maar in ons assortiment vindt u ook ovale en volledig houten design vergadertafels. Benieuwd naar ons assortiment? Kijk dan snel of uw ideale vergadertafel er ook tussen staat.

De nieuwe mogelijkheden van de vergadertafel

Een vergadertafel biedt vaak de eerste en een belangrijke indruk op uw collega’s, partners en opdrachtgevers. Komen zij uw vergaderruimte binnenlopen en staat daar een oude, aftandse tafel? Dan zal uw complete onderneming niet zo professioneel en vakkundig ogen. Staat er daarentegen een degelijke, zelfs indrukwekkende vergadertafel? Die meer dan voldoende ruimte biedt aan iedere deelnemer van de vergadering? Dan zal dat een erg positieve reflectie geven op uw ondernemerschap. Via Kantoormeubilair Arnhem kunt u zo’n tafel aanschaffen. Binnen ons nieuwe assortiment vindt u diverse tafels. Allemaal van topkwaliteit en in verrassende designs. Sommige bieden ruimte tot wel twaalf personen. Heeft u behoefte aan een voordelige tweedehands tafel? Dan heeft u momenteel de keus uit een aantrekkelijke ovale tafel en een rechthoekige. Zoekt u nog bijpassende vergaderstoelen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Van welk merk wenst u een vergadertafel?

Kantoormeubilair Arnhem verkoopt enkel topkwaliteit. Of het nou nieuw of gebruikt is, de staat ervan moet goed zijn. Dat geldt uiteraard ook voor onze tafels. Daarom vindt u bij ons enkel bewezen en bekwame merken. Zo bieden wij vergadertafels aan van de volgende merken:

  • KMA
  • T-Line
  • Gispen
  • Lensvelt

Waar vindt u uw nieuwe vergadertafel?

Wij begrijpen het heel goed als u onze tafels eerst even wilt bekijken en aanvoelen. Pas dan weet u echt of dit de tafel is waarnaar u zocht. Maak daarvoor een afspraak met ons in Arnhem. U bereikt Kantoormeubilair Arnhem telefonisch via nummer 026-3835642. U mag ook een afspraak maken via e-mail. Mail uw wensen dan naar e-mailadres info@kmarnhem.nl. Wij horen graag wat u in gedachten had als vergadertafel.

Contactgegevens

Doctor C. Lelyweg 2A
6827 BH Arnhem
info@kmarnhem.nl
026 - 383 56 42

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
10:00 - 15:00 uur
Gesloten

Volg ons op

envelope-ohomeclock-ocheck-square-ofacebookcuttruckgoogle-pluslinkedinmobile