Simpel en Stijlvol

Voor nieuwe als gebruikte kantoor meubelen
Ons assortiment
Goede garantie
Stoffering op maat
Levering in 24 uur
Gratis bezorging in Arnhem
Montage op locatie

Straks weer prettig aan het werk?

Een niet goed zittende bureaustoel kan uw werkplezier danig doen verlagen. Sterker nog, het kan ervoor zorgen dat u dagelijks met hevige rug-, nek- en armklachten naar huis gaat. Dit levert hoofdpijn op. Uw gemoedstoestand zal hierdoor ook kunnen dalen. En voordat u het weet, zit u met RSI of erger, een burn-out, thuis. Kortom, het is heel belangrijk te werken op een juiste, ergonomische bureaustoel. Wij van Kantoormeubilair Arnhem begrijpen dit als geen ander. Daarom bieden wij sinds 2016 allerhande diverse bureaustoelen aan. Nieuw én tweedehands, maar allemaal kwalitatief hoogstaand. Wat voor een soort bureaustoel had u in gedachten?

Waar voldoet een bureaustoel zoal aan?

Bij kantoorfuncties wordt erg veel gezeten. Nu is dat op zich geen probleem, als er maar op de juiste manier gezeten wordt. De sleutel zit ‘m in de beweging van de stoel. U kunt zich vast al voorstellen dat een uur lang zitten op een vaste, harde kruk een stuk minder plezierig is dan zitten op een flexibel, meebewegend zitvlak. Beweegt een stoel niet goed met uw lichaam mee? Dan krijgt u al na 30 minuten last. Uw benen gaan opzwellen. Uw rug begint te trekken. En uw nek gaat vastzitten. Daarom is het zeer van belang een stoel in schommelstand te kunnen zetten. Hierdoor wordt u gemotiveerd voldoende te gaan verzitten (goed voor de nek en rug) en uw enkels te bewegen (goed tegen gezwollen benen). Elke bureaustoel van ons voldoet hieraan. Heeft u ook behoefte aan zo’n dynamische werkplek? Kijk dan of uw ideale bureaustoel ook te vinden in ons assortiment.

Voordelen van onze bureaustoel

Zoals gezegd bieden wij zowel nieuwe als tweedehands bureaustoelen aan. Al deze stoelen zijn van topkwaliteit. De tweedehands stoelen, of degenen in de aanbieding, doen niet onder aan de kwaliteit van de nieuwste producten. Zo zijn al onze bureaustoelen ergonomisch vormgegeven. Ze bieden u de volgende voordelen:

  • Zijn eenvoudig in te stellen
  • Stimuleren voldoende beweging
  • Zorgen dat u voortdurend zit in de goede houding
  • Geven een positieve boost aan uw energiehuishouding
  • Maken het onmogelijk om hangend in uw stoel te zakken

Ook behoefte aan zo’n fijne bureaustoel?

Wilt u voortaan ook pijnloos en zorgeloos uw werk kunnen doen? En nog iets aan uw avonden en weekenden hebben? Maak dan een afspraak met Kantoormeubilair Arnhem. Wij zijn telefonisch te bereiken via 026-3835642. Een e-mail mag gestuurd worden naar info@kmarnhem.nl. Verhoog uw werkplezier door de juiste bureaustoel aan te schaffen.

Contactgegevens

Snelliusweg 40-17
6827 DH Arnhem
info@kmarnhem.nl
026 - 383 56 42

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
10:00 - 15:00 uur
Gesloten

Volg ons op

envelope-ohomeclock-ocheck-square-ofacebookcuttruckgoogle-pluslinkedinmobile