Simpel en Stijlvol

Voor nieuwe als gebruikte kantoor meubelen
Ons assortiment
Goede garantie
Stoffering op maat
Levering in 24 uur
Gratis bezorging in Arnhem
Montage op locatie

Als het net wat specialer mag

U wilt graag werken op een design bureaustoel. Dat begrijpen wij heel goed. Natuurlijk, een beetje bureaustoel moet ergonomisch vormgegeven zijn, eenvoudig in te stellen zijn en het u mogelijk maken zo prettig mogelijk te werken. Maar dat betekent niet dat u genoegen hoeft te nemen met een standaard stoeltje. Wij bieden u daar de oplossing voor. Wij zijn Kantoormeubilair Arnhem. Sinds oktober 2016 verkopen wij zowel tweedehands als nieuwe kantoormeubelen. Wij willen iedereen de mogelijkheid bieden zijn of haar werk op een zo fijn mogelijke manier uit te kunnen voeren. De juiste kantoorinrichting is daar een zeer essentieel onderdeel van. Als het dan ook nog eens design is, wordt werken helemaal een feest. Bekijk snel ons assortiment waarin ook uw ideale design bureaustoel te vinden is.

Onze mogelijkheden in de design bureaustoel

Wij verkopen enkel topkwaliteit. Dat betekent dat wij ook alleen maar stoelen verkopen van de beste merken. Dan hebben we het al snel over design. Wat dacht u bijvoorbeeld van bureaustoel ‘model 240 Centennial’ van het merk Ahrend? Te vinden in ons tweedehands assortiment. Vanwege de imposante hoge, strakke achterzijde oogt deze design stoel direct luxe en groots. De opvallende rode kleur werkt daar uiteraard ook aan mee. Een andere design bureaustoel is de nieuwe van KMA. Deze is voorzien van wit of bruin kunstleder. Hij voldoet aan alle ergonomische regels. Tegelijkertijd straalt de stoel enorm veel grandeur en professionaliteit uit. Is dat waar u naar op zoek bent? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Kantoormeubilair Arnhem. Wij nemen u graag mee in onze collectie bureaustoelen die net even iets specialer zijn dan de rest.

Meer dan een design stoel alleen

Natuurlijk is het erg leuk een bijzondere, unieke bureaustoel in uw kantoor te hebben staan. Maar het bijzondere van deze stoel valt vooral op als de rest in de ruimte de aandacht niet weg kaapt. Bent u dus ook nog op zoek naar verdere kantoorinrichting? Kies hiervoor dan gebruikelijke, praktische varianten. Die kunt u ook bij ons vinden. Wij verkopen onder andere:

  • Bureautafels
  • Ladeblokken
  • Roldeurkasten
  • Draaideurkasten
  • Schuifdeurkasten

Benieuwd naar uw nieuwe bureaustoel?

Bent u benieuwd naar hoe uw nieuwe bureaustoel eruit ziet en zit? Maak dan een afspraak Kantoormeubilair Arnhem. Bel ons via telefoonnummer 026-3835642. Of mail ons via e-mailadres info@kmarnhem.nl. Wij helpen u graag aan uw ideale design bureaustoel!

Contactgegevens

Snelliusweg 40-17
6827 DH Arnhem
info@kmarnhem.nl
026 - 383 56 42

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
10:00 - 15:00 uur
Gesloten

Volg ons op

envelope-ohomeclock-ocheck-square-ofacebookcuttruckgoogle-pluslinkedinmobile