Simpel en Stijlvol

Voor nieuwe als gebruikte kantoor meubelen
Ons assortiment
Goede garantie
Stoffering op maat
Levering in 24 uur
Gratis bezorging in Arnhem
Montage op locatie

Nooit meer met rugpijn naar huis?

Bent u op zoek naar een ergonomische bureaustoel? Dat is een erg verstandig besluit. Als u ook maar een beetje incorrect zit tijdens uw werk, dan kan u dat hevige (chronische!) pijn opleveren. Een goed afgestelde bureaustoel voorkomt dit. Bij Kantoormeubilair Arnhem kunt u terecht voor zulke stoelen. Zoekt u meerdere ergonomische bureaustoelen? Dan kunt u deze eenvoudigweg allemaal bij ons aanschaffen. Wij hebben namelijk onze stoelen in grote hoeveelheden op voorraad. En binnen 24 uur heeft u ze in uw kantoor staan. Geïnteresseerd? Lees verder om meer te weten te komen over de ergonomische bureaustoel.

Wat een ergonomische bureaustoel zo belangrijk maakt

Er is geen baan waar zoveel bij gezeten wordt als een kantoorfunctie. Al dat zitten blijkt tot grote problemen te kunnen leiden. Chronische problemen zelfs. Last van uw nek. Een zwakke rug. Pijnlijke schouders. Gespannen polsen. Opgezwollen benen. Wilt u dit voorkomen? Kies dan voor een ergonomische stoel. Deze stoel is niet hard en vast, maar meebewegend. Schommelend als het ware. Hierdoor blijft uw lichaam zichzelf herstellen. Dit is zowel goed voor uw houding, uw spieren, uw bloedsomloop als uw ademhaling. Wij bieden diverse ergonomische bureaustoelen aan. Deze zijn niet alleen fysiek gezien zeer kwalitatief, maar ook nog eens aantrekkelijk. Heeft u al een idee hoe uw ideale bureaustoel eruit moet komen te zien? Bekijk dan snel ons ruime assortiment nieuwe en tweedehandse ergonomische bureaustoelen.

Vijf voordelen van ergonomische stoelen

Als u bij ons een bureaustoel koopt, dan weet u zeker dat u straks een topproduct in uw kantoor heeft staan. En omdat wij de laagste prijsgarantie van Arnhem hanteren, betaalt u ook nooit teveel voor uw nieuwe stoel. Kies ook voor een ergonomisch vormgegeven stoel. Deze is te herkennen aan de volgende vijf voordelen:

  • Is zeer eenvoudig in te stellen
  • Stimuleert voldoende beweging
  • Zorgt dat u een goede houding aanneemt
  • Geeft een positieve boost aan uw energiehuishouding
  • Maakt het u onmogelijk ‘hangend’ in uw stoel te zitten

Schaf nu uw nieuwe bureaustoel aan

Wilt u graag uitproberen hoe een ergonomisch vormgegeven bureaustoel zit? Misschien weet u het al, maar bent u toch op zoek naar een nieuw exemplaar. Kom daarvoor naar Kantoormeubilair Arnhem. Wij hebben nieuwe en tweedehands modellen. Beiden voor een erg aantrekkelijke prijs. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 026-3835642. Een e-mail kan gestuurd worden naar info@kmarnhem.nl. Wij zorgen er graag voor dat u straks in het bezit bent van een perfecte, ergonomische bureaustoel!

Contactgegevens

Snelliusweg 40-17
6827 DH Arnhem
info@kmarnhem.nl
026 - 383 56 42

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
10:00 - 15:00 uur
Gesloten

Volg ons op

envelope-ohomeclock-ocheck-square-ofacebookcuttruckgoogle-pluslinkedinmobile