Simpel en Stijlvol

Voor nieuwe als gebruikte kantoor meubelen
Ons assortiment
Goede garantie
Stoffering op maat
Levering in 24 uur
Gratis bezorging in Arnhem
Montage op locatie

Onze veelzijdige aanbod in stoelen

Bent u op zoek naar kantoorstoelen? Dan horen wij graag aan welk soort stoelen u precies zit te denken. Bij Kantoormeubilair Arnhem kunt u namelijk terecht voor een verrassend veelzijdig aanbod in stoelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van ergonomische bureaustoelen? Hiermee zit u optimaal. Zonder last van pijn en klachten achteraf. Ook bieden wij verschillende aantrekkelijke vergaderstoelen aan. Van eenvoudig en praktisch tot imposant en luxe. In ons assortiment kantoorstoelen vindt u ook kantinestoelen. Ook van deze stoelen hebben wij grote hoeveelheden op voorraad. Behoefte aan een charmante directeursstoel? Die vindt u ook bij ons. Kijk snel of uw gewenste kantoorstoelen ook in onze collectie zitten.

Nieuwe en tweedehands kantoorstoelen

Bij Kantoormeubilair Arnhem kunt u zowel nieuwe als tweedehands kantoorstoelen kopen. Of u nou kiest voor een ongebruikte of gebruikte stoel: al onze producten zijn van hoogstaande kwaliteit. De staat van onze stoelen is prima. En u kunt er nog jaren mee vooruit. Dit is terug te zien in de welbekende en bewezen merken waarvan wij stoelen verkopen. Wat dacht u bijvoorbeeld de mooie kunstlederen vergader- en directiestoelen van KMA? Hiermee maakt u geheid een professionele indruk op uw gasten, partners en opdrachtgevers. Tussen onze bureaustoelen vindt u prachtexemplaren van het merk Ahrend. Dit merk, dat al meer dan 100 jaar bestaat, staat internationaal bekend als koploper in de kantoormeubelbranche. Bij elk product dat zij ontwerpen wordt zorgvuldig rekening gehouden met het welzijn en de productiviteit van de gebruiker. Als u ergonomisch verantwoord wilt werken, dan is een bureaustoel van dit merk dus uitermate geschikt voor u. U begrijpt, wij bieden diverse soorten kantoorstoelen aan van zeer hoge kwaliteit.

Onze producten naast kantoorstoelen

Als actief ondernemer behoeft u natuurlijk meer dan stoelen alleen. Wellicht heeft u de rest al. Maar is uw kantoorinrichting nog niet compleet? Dan kunt u deze prima aanvullen met de andere producten uit ons assortiment. Zo kunt bij Kantoormeubilair Arnhem terecht voor:

  • Ladeblokken
  • Kantinetafels
  • Roldeurkasten
  • Vergadertafels
  • Schuifdeurkasten

Bezoek ons voor uw nieuwe kantoorstoelen

Kortom, bij Kantoormeubilair Arnhem kunt u terecht voor alle stoelen die u in uw kantoor behoeft. Bureaustoelen, vergaderstoelen, directiestoelen, kantinestoelen. Wij hebben het allemaal. Kom langs om ons assortiment te bekijken. U maakt een afspraak door te bellen naar 026-3835642. Of u stuurt een mail naar info@kmarnhem.nl. Dan bespreken wij graag met u aan welke kantoorstoelen wij u mogen helpen.

Contactgegevens

Snelliusweg 40-17
6827 DH Arnhem
info@kmarnhem.nl
026 - 383 56 42

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00 uur
10:00 - 15:00 uur
Gesloten

Volg ons op

envelope-ohomeclock-ocheck-square-ofacebookcuttruckgoogle-pluslinkedinmobile